256 LeftBook Your Seat

Zend PHP sertifikat

Zend PHP sertifikat

Kompanija Zend Technologies Ltd. je IT kompanija koja posluje širom sveta, a usmerena je na razvoj proizvoda koji se fokusiraju na PHP bazirane web aplikacije. Zend kompanija izdaje i širom sveta cenjene PHP sertifikate.

LINK Educational Institute je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini training center sa licencom za distance learning program. Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja.

Šta se dobija sticanjem Zend PHP sertifikacije?

Zend sertifikacija pruža potvrdu tehničkih dostignuća koju poslodavci koriste i cene kada donose odluku o budućem angažovanju. Odličan podatak za prestižnost ovog sertifikata predstavlja i činjenica da na svetu ima preko 10.000 sertifikovanih Zend PHP stručnjaka.

Svi koji steknu sertifikat Zend stavlja na spisak priznatih PHP profesionalaca. Kao dodatni dokaz znanja sertifikovani stručnjaci imaju mogućnost da na svoj sajt, ali i u biografiju, postave Zend logo. Nisu retki primeri da je posedovanje Zend PHP sertifikacije bilo presudno za angažovanje budućih PHP programera.

Kako se priprema za Zend PHP sertifikaciju?

Oblasti ispita specifikovane od strane borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP inženjerima.

Iz razloga što je ispit za ovu sertifikaciju osmišljen tako da proveri znanja i kompetencije iz realnog poslovnog okruženja, Zend sertifikacija pruža potvrdu tehničkih dostignuća koju poslodavci koriste i cene kada donose odluku o budućem angažovanju. 

Na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Zend PHP sertifikata na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika