256 LeftBook Your Seat

Partneri

PARTNERI

LINK Examinations Institute ima uspostavljena partnerstva sa brojnim međunarodnim obrazovnim institucijama, ustanovama i institutima koji joj omogućavaju sprovođenje polaganja internacionalno priznatih ispita iz različitih oblasti – IT-ja, biznisa i organizacije, internet poslovanja, stranih jezika.

 

Cambridge

LINK Examinations Institute je, kao deo LINK educational Alliance, deo i velike Cambridge porodice, pa svojim kandidatima omogućava sticanje priznatih Cambridge sertifikata.

Međunarodni Cambridge sertifikati pružaju zvaničnu potvrdu znanja i veština koje vam pomažu da se i privatno i profesionalno razvijete i izgradite uspešnu karijeru, a poslodavci skoro uvek gledaju da li imate neki od Cambridge sertifikata kada konkurišete za posao.

 

Microsoft

LINK Examinations Institute sa ponosom nosi status Microsoft partnera, koji je simbol za najviši nivo znanja i umeća u radu sa Microsoft tehnologijom.

Microsoft je svetski poznata korporacija koja se bavi računarskim tehnologijama, čiji sertifikati spadaju u najvrednije i najcenjenije svetske sertifikate koji su priznati i u inostranstvu i u Srbiji.

Na LINK Examinations Insititute kandidati mogu polagati za Microsoft sertifikate koji su prevashodno namenjeni programerima i administratorima: MTA: Microsoft Technology Associate, MCSA: Microsoft Certified Solutions Associate, MCSD: Microsoft Certified Solutions Developer i MCSE: Microsoft Certified Solutions Expert, ali mogu doći i do Microsoft Word Core, Microsoft Excel Core, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook i Microsoft Access sertifikata, koji su odlična propusnica u biznis svetu.

 

Adobe

Sa organizacijom Adobe, jednom od najvećih softverskih kompanija na svetu koja se bavi dizajnom i multimedijom, sarađuje i LINK Examinations Institute.

Adobe je u početku u svom radu bio fokusiran na razvoj multimedija, ali je s vremenom ovu oblast proširio i na razvoj internet aplikacija i softvera.

Adobe sertifikati su potvrda ekspertskih veština za korišćenje jednog ili više Adobe proizvoda, a na LINK Examinations Insititute mogu se polagati ispiti za Adobe Certified Associate i Adobe Certified Expert sertifikate.

 

Zend

LINK Examinations Insititute je autorizovani trening partner međunarodno priznate kompanije Zend.

Zend je svetski poznata korporacija koja se bavi softverom, sa sedištem u Kaliforniji, a najpoznatija je po razvoju jednog od najzastupljenijih programskih jezika – PHP.

LINK Examinations Institute kanidatima nudi polaganje ispita i sticanje Zend Certified PHP Engineer sertifikata, koji predstavlja garanciju veština za razvoj u PHP okruženju.

 

CompTIA


Značajno međunarodno partnerstvo LINK Examinations Institute ima i sa kompanijom CompTIA, jednom od najjačih svetskih informaciono-tehnoloških industrija.

CompTIA je neprofitna organizacija sa sedištem u SAD, čiji su sertifikati u oblasti IT-ja među najprestižnijima (neke kompanije kao što su CompuCom i Ricoh bez ovih sertifikata ne zapošljavaju radnike).

Na LINK Examinations Institute kandidati mogu polagati ispite iz informacionih tehnologija i steći CompTIA sertifikate kao što su: CompTIA A+ Certified IT Technician, CompTIA Security+ IT Technician i CompTIA Linux+ IT Technician.

 

Cisco

Još jedno u nizu LINK Examinations Insitute partnerstava jeste sa američkom multinacionalnom kompanijom koja nosi epitet svetskog lidera u oblasti IT-ja i umrežavanja.

Kompanija Cisco se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom mrežnih hardvera, telekomunikacione opreme i drugih visokotehnoloških usluga i proizvoda.

Sertifikat ove kompanije može da se stekne na LINK Examinations Institute i to je prestižni Cisco Certified Network Associate (CCNA) sertifikat, koji je namenjen mrežnim inženjerima.

 

MikroTik

Da je LINK Examinations Institute potpuno posvećen sticanju što većeg broja partnerstava potvrđuje i njegova saradnja sa letonskom kompanijom MikroTik.

MikroTik se bavi proizvodnjom i prodajom mrežne opreme i softvera RuterOS™, a sertifikati ove kompanije predstavljaju jednu od najznačajnijih potvrda znanja u oblasti mrežne administracije.

Kanidati na LINK Examinations Insititute mogu polagati ispite koji se tiču mrežne administracije i steći MTCNAMikroTik Certified Network Associate i MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer sertifikate.

 

Oracle

Kvalitet LINK Examinations Institute potvrđuje i njegova saradnja sa prestižnom svetskom kompanijom za proizvodnju softvera – Oracle.

Oracle je prvenstveno specijalizovan za razvoj i marketing softvera i tehnologija koje su bazirane na bazama podataka i cloud engineered sistema, a njegovi sertifikati priznati su širom sveta.

Oni koji žele da steknu Oracle sertifikate na LINK Examinations Institute mogu polagati ispite za Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master i Oracle Certified Expert sertifikate, koji su namenjeni Java programerima.

 

Autodesk

Još jedna korporacija sa kojom je LINK Examinations Institute partner jeste Autodesk.

Autodesk je multinacionalna softverska kompanija koja je lider u oblasti 3D softvera za dizajn, kreiranje digitalnih sadržaja i projektovanje.

Sertifikati ove korporacije za 3D dizajn i CAD, za čije polaganje ispite organizuje LINK Examinations Institute, su: AutoCAD Certified User/Professional, Autodesk 3ds Max Certified User/Professional, Autodesk Revit, Architecture Certified User/Professional, Autodesk Revit Structure Certified Professional i Autodesk Inventor Certified User/Professional.

 

Google

LINK Examinations Institute ponosan je što među svojim partnerima ima i prestižnu kompaniju Google.

Američka javna korporacija specijalizovana za reklamiranje na internetu i internet pretragu, iz dana u dan beleži konstantan razvoj, a njeni sertifikati su potvrda poznavanja novijih alata i tehnika za digitalnu analitiku i online marketing.

Na LEI možete steći Google sertifikate iz informacionih tehnologija i online marketinga: Google AdWords Certified Professional, Google Analytics Certified Professional, Google AdWords Fundamentals, Advanced Search, Advanced Display Exam i Google Analytics Individual Qualification.

 

Linux Professional Institute

Svetski poznata organizacija Linux Professional Institute priznati je partner LINK Examinations Institute.

Linux Professional Institute (LPI) je globalna kompanija koja pomaže korisnicima koji upotrebljavalju Linux operativni sistem, a posebno je poznat po sertifikatima koji su namenjeni IT profesionalcima.

Na LINK Examinations Institute možete polagati ispite i doći do prestižnih LPIC-1 i LPIC-2 sertifikata, koje dodeljuje LPI.

 

Android Advanced Training Consultants (ATC)

LINK Examinations Institute, kao deo LINK Educational Alliance, prvi je i jedini autorizovani Android ATC training center u Srbiji.

Android Advanced Training Consultants (ATC) je organizacija koja se bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija na globalnom nivou, a na LINK Examinations Insititute mogu da se polažu ispiti za tražene AATC sertifikate.

Na LEI možete polagati za Android Certified Application Developer i Android Certified Application Engineer sertifikate, koji su posebno značajni za perspektivnu budućnost (Android) programera.

 

Logical Operations

LINK Examinations Institute sarađuje i sa kompanijom Logical Operations.

Logical Operations je korporacija sa brojnim sedištima širom sveta koja, između ostalog, osmišljava kurseve stručnog usavršavanja u IT branši, čiji su sertifikati potvrda za kvalitetan rad u ovoj oblasti.

Na LINK Examinations Institute možete polagati ispit i steći MMAD (Master Mobile Application Developer) sertifikaciju.

 

International Qualifications Network (IQN)

Još jedna od ustanova sa kojom LINK Examinations Institute sarađuje jeste britanski institut International Qualifications Network (IQN).

IQN je globalna organizacija koja pruža profesionalne sertifikate i diplome, koji su priznati u više od 160 zemalja širom sveta, a do kojih možete doći i polaganjem ispita na LINK Examinations Institute.

Sertifikat u IT-ju za koji možete ovde polagati jeste Diploma in Information Technology, dok su biznis IQN sertifikati za koje ovde možete polagati sledeći: Diploma in Marketing (DipMkt), Diploma in Economics (DipECO), Diploma in Human Resource Management (DipHRM), Certified Project Management Analyst (CPMA), Certified Finance Specialist (CFS), Certified Marketing Specialist (CMS), Certified Human Resource Manager (CHRM) i Certified Project Management Analyst (CPMA).

 

HR Certification Institute (HRCI)

Za one koji žele da napraduju u oblasti ljudskih resursa saradnja LINK Examinations Institute sa HR Certification Institute (HRCI) pomoći će im u tome.

HRCI, institut sa sedištem u SAD, vodeća je svetska organizacija koja se baVi HR sertifikacijom.

Na LEI možete steći neke od njihovih sertifikata kao što su Professional in Human Resources (PHR) i Senior Professional in Human Resources (SPHR) sertifikat.

 

ECDL Foundation

Saradnja LINK Examinations Institute sa kompanijom ECDL Foundations omogućava kandidatima da na LEI polažu ispit za sticanje cenjenog ECDL sertifikata.

ECDL Foundation je međunarodna organizacija koja je posvećena podizanju standarda digitalne kompetencije na radnom mestu, u edukativnim ustanovama i u društvu uopšte.

Na LINK Examinations Institutu svi koji žele da potvrde svoje znanje u poznavanju računarskih tehnologija mogu to učiniti nakon što polože ispit koji donosi priznati European Computer Driving Licence (ECDL) sertifikat.

 

International Project Management Association (IPMA)

U saradnji sa Udruženjem za upravljanje projektima – IPMA Srbija, LINK Examinations Institute omogućava stručno osposobljavanje za sertifikovane projektne menadžere po standardima International Project Management Association (IPMA).

IPMA četvorostepeni sistem sertifikacije iz oblasti projektnog menadžmenta podrazumeva sledeće nivoe osposobljenosti: Nivo D: Certified Project Management Associate / IPMA Level D (Sertifikovani projektni menadžer- saradnik); Nivo C: Certified Project Manager / IPMA Level C (Sertifikovani projektni menadžer); Nivo B: Certified Senior Project Manager / IPMA Level B (Sertifikovani stariji projektni menadžer); Nivo A: Certified Project Director/ IPMA Level A (Sertifikovani direktor projekta).

International Project Management Association – IPMA, je najstarija globalna asocijacija iz projektnog menadžmenta, osnovana 1965. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Od tada do danas, IPMA aktivno deluje na promociji i unapređenju razvoja kompetencija iz projektnog menadžementa i uspostavlja i razvija standarde iz ove oblasti, na međunarodnom nivou. IPMA trenutno okuplja više od 70 nacionalnih predstavnika- Member Associations, širom sveta i usmerena je kako na pojedince i projektne timove tako i na organizacije i vladine agencije.

Chartered Management Institute (CMI)

U saradnji sa CMI institutom LINK Examinations Institute pomaže menadžerima da unaprede svoje znanje i veštine.

Chartered Management Institute (CMI) akreditovana je profesionalna institucija za menadžment, stacionirana u Velikoj Britaniji.

Sertifikati koje možete steći polaganjem ispita na LINK Examinations Institute su: Award in First Line Management, Certificate in First Line Management, Diploma in First Line Management, Award in Management and Leadership, Certificate in Management and Leadership i Diploma in Management and Leadership.

 

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Chartered Institute of Marketing (CIM) potvrđuje kvalitet LINK Examinations Institute.

CIM je prestižna međunarodna organizacija, sa sedištem u Velikoj Britaniji, koja nudi profesionalno usavršavanje i sticanje priznatih kvalifikacija za marketing i srodne oblasti, sa posebnim fokusom na marketing i menadžment prodaje.

Na LINK Examinations Institute možete polagati ispite i steći svetski priznate CIM sertifikate u marketingu: Foundation Certificate in Marketing i CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing.

 

ELTA (English Language Teachers’ Association)

LINK Examinations Institute među svojim partnerima ima i udruženje ELTA – English Language Teachers’ Association.

ELTA je nevladina, neprofitna asocijacija koja okuplja nastavnike i profesore engleskog jezika u osnovnim, srednjim i visokim školama i školama engleskog jezika, studente engleskog jezika i sve one koji žele da usavrše nastavu engleskog jezika. Ima za cilj unapređivanje nastave engleskog jezika u Srbiji kroz profesionalno usavršavanje na seminarima, konferencijama, a pruža i mogućnost udruživanja srpskih nastavnika i profesora sa kolegama iz drugih nacionalnih asocijacija.

LEI je sponzor 17. međunarodne ELTA konferencije.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika