256 LeftBook Your Seat

Najčešće postavljana pitanja (FAQ)

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA (FAQ)

Šta je LINK Examinations Institute?

LINK Examinations Institute (LEI) je specijalizovan institut iz oblasti akreditacije i sertifikacije u kome zainteresovani mogu da polažu međunarodne ispite iz IT-ja, biznisa, internet poslovanja, stranih jezika i ostalih srodnih oblasti. Više o LEI pogledajte ovde.

Gde se LINK Examinations Institute nalazi?

LINK Examinations Institute (LEI) nalazi se u Masarikovoj 5 u Beogradu (ulaz iz Kralja Milana). Prostorije instituta LEI možete lako pronaći s obzirom na to da se nalaze u zgradi koja je već godinama simbol srpske prestonice – u Palati Beograd na Terazijama.

 Kako mogu da se prijavim za polaganje ispita na LEI?

Postoje dva načina da to učinite. Prvi je da se prijavite online u prijavi koja se nalazi na sajtu. Drugi je da kontaktirate s nama putem broja telefona:+ 381 (0) 11 4011 272 ili na imejl-adresu: office@leinstitute.org. U oba slučaja, vrlo brzo će vam se javiti neko od zaposlenih ko će vam objasniti dalju proceduru.

 Da li mogu da polažem istovremeno za više sertifikata na LEI?

Odgovor je da, ali samo ukoliko vam se termini za polaganje ispita ne poklapaju. Dakle, ako ste zainteresovani da polažete za ECDL i Zend Certified PHP Engineer sertifikat, to možete učiniti samo ako vam testovi nisu zakazani istog dana u isto vreme. U tom slučaju, za neki od testova morate sačekati naredni termin.

Da li će mi biti vraćen novac ako ga uplatim a ne izađem na polaganje?

Nažalost, ne. Ako se ne pojavite na polaganju za određeni sertifikat za koji ste se ranije prijavili, novac vam neće biti vraćen. Novac će vam se vratiti (ili ga možete preneti za naredno polaganje) samo ako ispit ne bude održan zbog sprečenosti LINK Examinations Institute da ga organizuje.

Kada je najbolji trenutak da konkurišem na LEI?

Najbolje vreme da se prijavite za polaganje ispita na LINK Examinations Institute jeste u toku trajanja rane prijave. Ovde možete pogledati cenovnik za sticanje sertifikata, kao i cene koje su trenutno aktuelne.

Da li na LEI mogu da vršim i resertifikaciju?

Da. Ako je u međuvremenu prestao da važi sertifikat koji ste ranije stekli, na LINK Examinations Institute možete efikasno izvršiti resertifikaciju.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika