256 LeftBook Your Seat

Misija i vizija

MISIJA I VIZIJA

Najbolji način da čovek vodi svoj život jeste da se usredsredi na samorazvoj, na spoznaju prirode, društva i sebe samog.”

(Sokrat)

Ove reči, koje je čuveni filozof uputio okupljenim Atinjanima tokom jedne od svojih brojnih beseda, danas pronalaze svoju punu primenu kako u kontekstu svakodnevnog života, odnosno ličnog razvoja, tako i u kontekstu profesionalnog usavršavanja i napredovanja.

Ako želite da se konstantno usavršavate i razvijate, važno je da ulažete u svoje znanje, delimično zbog toga što znanje i veštine ne mogu biti konačni i sveobuhvatni, ali delimično i zbog činjenice da se veoma brzo dešavaju dinamične promene u vašem okruženju.

Upravo zbog takvih okolnosti, vizija LINK Examinations Institute je da da doprinos u afirmaciji značaja i neophodnosti ličnog i profesionalnog usavršavanja i napredovanja svake osobe tokom čitavog života.

Misija LINK Examinations Institute je, da svakom pojedincu, bez obzira na životnu dob, stepen obrazovanja i stečeno iskustvo, omogući razvoj i dalje usavršavanje kroz program međunarodno priznatih sertifikata i kvalifikacija iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta i biznisa, internet poslovanja, stranih jezika i drugih oblasti.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika