Misija i vizija

MISIJA I VIZIJA

Najbolji način da čovek vodi svoj život jeste da se usredsredi na samorazvoj, na spoznaju prirode, društva i sebe samog.“

(Sokrat)

Ove reči, koje je čuveni filosof uputio okupljenim Atinjanima, tokom jedne od svojih brojnih beseda danas pronalaze svoju punu primenu, kako u kontekstu svakodnevnog života odnosno ličnog razvoja tako i u kontekstu profesionalnog usavršavanja i napredovanja.

Ako želite da se konstantno usavršavate i razvijate, važno je da ulažete u svoje znanje, delimično zbog toga što znanje i veštine ne mogu biti konačne i sveobuhvatne, ali delimično i zbog činjenice da se veoma brzo dešava sama dinamika promena u vašem okruženju, koju vi morate ispratiti ako želite da napredujete u društvu.

Baš zbog takvih okolnosti je vizija instituta da pomogne u afirmaciji značaja i neophodnosti ličnog i profesionalnog usavršavanja i napredovanja svake osobe tokom čitavog života. Profesionalno usavršavanje će i vama pomoći da dođete do boljeg posla, kvalitetnijeg života, efikasnije i produktivnije organizacije, a tako ćemo zajedno stvoriti obrazovanije društvo koje je sposobno da odgovori na potrebe, zahteve i izazove današnjice.

Misija LINK Examinations Institute, je s druge strane, slična kao i misija LINK Educational Alliance, a to je da pomogne ljudima da postanu uspešniji. Da svakom pojedincu, bez obzira na životnu dob, stepen obrazovanja i stečeno iskustvo omogući razvoj i dalje usavršavanje kroz program međunarodno priznatih sertifikata i kvalifikacija iz IT-ja, biznisa, stranih jezika i drugih oblasti.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika