256 LeftBook Your Seat

Svečana dodela ICM diploma

svecana-dodela-icm-diploma

Svečana dodela ICM diploma

U petak 21. jula, u prostorijama LINK Examinations Institute u Beogradu, Saneli Golubović Corcione, polaznici BusinessAcademy na odseku Menadžment ljudskih resursa, svečano je uručena prva međunarodna diploma iz programa The Institute of Commercial Management – ICM Diploma (single subject) in Human Resource Management.

LINK Examinations Institute, u ovlašćenim ICM centrima u Beogradu, Sarajevu i Bukureštu, kandidatima pruža mogućnost polaganja međunarodnih ispita i sticanja ICM diploma iz širokog spektra profesionalno-stručnih oblasti.

Sledeće polaganje ICM ispita održava se u ispitnom roku Decembar 2023. Prijava je u toku i traje do 31. avgusta. Zainteresovani kandidati formular za prijavu mogu popuniti na sledećem linku: https://www.biznis-akademija.com/prijava-za-polaganje-icm-ispita-2023

The Institute of Commercial Management (ICM) kvalifikacije

The Institute of Commercial Management (ICM) (https://www.icm.education/) predstavlja jednu od vodećih obrazovnih organizacija iz Velike Britanije za profesionalnu i stručnu sertifikaciju iz oblasti ekonomije, menadžmenta, međunarodnog poslovanja, preduzetništva, poslovne administracije, advertajzinga, internet poslovanja i informaciono-komunikacionih tehnologija. 

ICM programi kvalifikacija međunarodno su priznati i regulisani po principima i standardima zvanične Kancelarije za kvalifikacije Velike Britanije (Ofqual).

Sa nestrpljenjem očekujemo nove kandidate.

linkadmin

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika