256 LeftBook Your Seat

Pearson English International Certificate partnerstvo

pearson-english-international-certificate-partnerstvo

Pearson English International Certificate partnerstvo

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je LINKgroup Professional Education postao ovlašćeni predstavnik za Pearson English International Certificate.

Ovim partnerstvom sa Pearson Education Ltd. iz Velike Britanije svi naši polaznici, kao i eksterni kandidati sa teritorije Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Hrvatske, imaće mogućnost da steknu prestižni Pearson English International Certificate. Pearson English sertifikacija dostupna je u šest nivoa: A1, A2, B1, B2, C1 i C2, i polaže se u varijanti Computer-based testa.

Pearson Education

Pearson Education Ltd. najveća je organizacija u Ujedinjenom Kraljevstvu za verifikaciju kvalifikacija (UK awarding organisation), sa tradicijom dugom gotovo dva veka. U okviru svog portfolija ima globalno priznate akademske i stručne kvalifikacije, kao što su Edexcel, BTEC, EDI i drugi.

Pearson kvalifikacije regulisane su od svih agencija za kvalifikacije Ujedinjenog Kraljevstva: Ofqual (Engleska), SQA Accreditation (Škotska), CCEA Accreditation (Severna Irska) i Qualifications Wales (Vels). Samo u 2022. godini Pearson je imao više od 160.000.000 kandidata i korisnika obrazovnih usluga širom sveta.

Više informacija o Pearson Education Ltd. možete saznati na adresi: https://www.pearson.com/uk/.

Jovana Milović

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika