256 LeftBook Your Seat

Oracle MySQL sertifikacija

Oracle MySQL sertifikacija

Oracle sertifikacija, prepoznata od strane industrije širom sveta, demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti informacionih tehnologija. Oracle sertifikacija omogućava da potvrdite svoja znanja i veštine, da budete kvalifikovaniji i korak ispred konkurencije na tržištu rada.

MySQL je najpopularniji open source sistem za upravljanje bazama podataka, koji koriste najveće IT kompanije, kao što su Facebook, Google i Adobe. Posedovanjem Oracle MySQL sertifikata potvrđujete da ste u potpunosti obučeni za upotrebu dostupnih MySQL alata i kreiranje aplikacija koje koriste MySQL.

Šta se dobija sticanjem Oracle MySQL sertifikacije?

Ova sertifikacija predstavlja dokaz da osoba poseduje sveobuhvatno znanje o MySQL sistemu upravljanja bazama podataka i poslovnim procesima i informacijama. MySQL sertifikacija priznata je u celom svetu i namenjena je administratorima i developerima koji žele da ovladaju kompleksnim mogućnostima i funkcionalnostima u IT okruženju.

Dostupni Oracle MySQL sertifikati:

  • Oracle Certified Professional, MySQL 5.6 Database Administrator;
  • Oracle Certified Professional, MySQL 5.6 Developer;

Više o Oracle MySQL sertifikaciji možete saznati na zvaničnom Oracle sajtu.

Kako se priprema za Oracle Java SE sertifikaciju?

Pripreme za dobijanje Oracle MySQL sertifikarta odvijaju se samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Oracle MySQL sertifikarta na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika