256 LeftBook Your Seat

Oracle Java SE sertifikacija

Oracle Java SE sertifikacija

Prepoznata od strane industrije širom sveta, Oracle sertifikacija demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti informacionih tehnologija. Oracle sertifikacija omogućava da potvrdite svoja znanja i veštine, budete kvalifikovaniji i različiti od konkurencije na tržištu rada.

Oracle sertifikacioni program za Java programiranje i tehnologiju prestižna je međunarodno priznata sertifikacija, koja se fokusira na značajne uloge u razvoju aplikativnog softvera i projektovanja poslovnih sistema. Kako su ovi sertifikati fokusirani na tehnologiju, znanja i veštine koje potvrđuje ova sertifkacija, prenosivi su iz jedne kompanije u drugu, bilo gde u svetu.

Za IT profesionalce i menadžere Oracle Java sertifikacija označava merilo iskustva i stručnosti visoko cenjenih u IT industriji.

Šta se dobija sticanjem Oracle Java SE sertifikacije?

Ova sertifikacija predstavlja dokaz da osoba poseduje sveobuhvatno znanje o Java programskom jeziku i Java Standard Edition (Java SE) platformi. Java SE sertifikacija priznata je u celom svetu i namenjena je programerima koji žele da razvijaju desktop i server aplikacije sa bogatim korisničkim interfejsom, vrhunskim performansama i visokim stepenom zaštite, koje zahteva savremeno IT okruženje.

Dostupni Java SE sertifikati:

  • Oracle Certified Associate, Java SE 5/SE 6;
  • Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer;
  • Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer;
  • Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer;
  • Oracle Certified Master, Java SE 6 Developer.

Više o Java SE sertifikaciji možete saznati na zvaničnom Oracle sajtu.

Kako se priprema za Oracle Java SE sertifikaciju?

Pripreme za dobijanje Oracle Java SE sertifikarta odvijaju se samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Oracle Java SE sertifikarta na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika