Oracle Java EE sertifikacija

Oracle Java EE sertifikacija

Prepoznata od strane industrije širom sveta, Oracle sertifikacija demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti informacionih tehnologija. Oracle sertifikacija omogućava da potvrdite svoja znanja i veštine, budete kvalifikovaniji i različiti od konkurencije na tržištu rada.

Oracle sertifikacioni program za Java programiranje i tehnologiju je prestižna međunarodno priznata sertifikacija, koja se fokusira na značajne uloge u razvoju aplikativnog softvera i projektovanja poslovnih sistema. Kako su ovi sertifikati fokusirani na tehnologiju, znanja i veštine koje potvrđuje ova sertiifkacija prenosivi su iz jedne kompanije u drugu, bilo gde u svetu.

Za IT profesionalce i menadžere Oracle Java sertifikacija označava merilo iskustva i stručnosti visoko cenjenih u IT industriji.

Šta se dobija sticanjem Java EE sertifikacije

Ova sertifikacija je namenjena developerima koji žele da pokažu profesionalno znanje u korišćenju Java programskog jezika i napredne Java Enterprise Edition (Java EE) platforme, koja omogućava efikasno kreiranje nove generacije namenskih veb aplikacija za kompanije i organizacije. Sertifikovani Java EE developeri su veoma traženi na IT tržištu.

Dostupni Java EE sertifikati:

  • Oracle Certified Expert, Java EE 6 Java Persistence API Developer
  • Oracle Certified Expert, Java EE 6 Web Component Developer
  • Oracle Certified Expert, Java EE 6 Web Services Developer
  • Oracle Certified Master, Java EE 6 Enterprise Architect

Više o Java EE sertifikaciji možete saznati na zvaničnom Oracle sajtu.

Kako se priprema za Java EE sertifikate

Pripreme za dobijanje Oracle Java EE sertifikata se odvija samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Java EE sertifikata na LINK Examinations Institute možete dobiti putem mejla office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika