MMAD sertifikacija

MMAD sertifikacija

Logical Operations je vođeća svetska kompanija za edukaciju i izdavanje sertifikata u sferi IT-ja koja okuplja polaznike na globalnom nivou već 30 godina i pomaže kompanijama i pojedincima da steknu prepoznatljive sertifikate, provere nivo svog znanja i dodatno se edukuju u izabranoj oblasti.

Kroz partnerstva sa najvećim kompanijama u oblasti informacionih tehnologija Logical Operations stiče kredibilitet i potvrđuje kvalitet i verodostojnost obuke i sertifikata koje dodeljuje.

MMAD (Master Mobile Application Developer) sertifikat predstavlja jedinu sertifikaciju u oblasti razvoja mobilnih aplikacija kojom su pokrivene sve platforme (Xcode, Eclipse i Visual Studio). Kombinacija veština za koje garantuje ovaj sertifikat čini ga najtraženijom potvrdom znanja koju zahtevaju poslodavci tražeći stručnjake koji će samostalno moći da razvijaju aplikacije na svakoj platformi i za sve operativne sisteme.

 

Šta se dobija sticanje MMAD sertifikacije

MMDA sertifikat namenjen je developerima koji poznaju objektno orijentisano programiranje u nekom od sledećih jezika: Java, C++, C# ili Visual Basic. Posebnu prednost za sticanje sertifikata predstavlja i iskustvo u kreiranju dinamičkog web sadržaja uz korišćenje JavaScripta, HTML-a i CSS-a.

Kompanije su odavno uvidele prednost situacije u kojoj jedan stručnjak razvija aplikacije kako za Android, tako i za iOS i Windows uređaje i time ubrzava dolazak tih aplikacija na tržište. MMAD sertifikacija ima za cilj da omogući da  svi developeri „govore istim jezikom”, rade na svim platformama i bolje doprinose sprovođenju projekata u željenom roku.

Kako se priprema MMAD sertifikacija

Gradivo potrebno za sticanje ovih sertifikata fokusirano je na brojne ključne oblasti specifične za administratorske poslove. Dostupno je na različitim nivoima i podesno za polaznike svih godina, sa različitim prethodnim iskustvom.

Pripreme za dobijanje sertifikata se odvija samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde. Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje za MMAD sertifikacija na LINK Examinations Institute možete dobiti putem mejla office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika