256 LeftBook Your Seat

MikroTik Certified Routing Engineer sertifikat

MikroTik Certified Routing Engineer sertifikat

Letonska kompanija MikroTik osnovana je 1995. godine, a vrlo brzo postala je jedna od najvećih u oblasti proizvodnje opreme za bežične mreže. Najveći doprinos kompanija je dala RouterOS softverom, koji je omogućio da se svaki PC pretvori u ruter sa mogućnostima kao što su  firewall, VPN server, VPN klijent, kontrola protoka i bežična pristupna tačka. Danas se njen hardver i softver za internet povezivanje koriste širom sveta, jer se smatra da ih odlikuje najbolji odnos cene i kvaliteta.

LEI je akreditovani MikroTik trening centar koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik.

Šta se dobija sticanjem MikroTik Certified Routing Engineer sertifikacije?

MikroTik sertifikati predstavljaju jednu od najznačajnijih potvrda znanja i veština u oblasti mrežne administracije, a znanja za koja oni garantuju smatraju se neophodnim za sve vrhunske IT stručnjake.

MikroTik Training centri predstavljaju nezavisne jedinice (kompanije ili pojedinci) koje obavljaju intenzivne treninge javnog ili privatnog tipa i pružaju mogućnost sticanja sertifikata u skladu sa standardima MikroTika. Svaki trening centar predstavlja nezavisnu akreditovanu jedinicu za koju garantuje kompanija MikroTik.

Među korisnicima softvera i hardvera kompanije MikroTik nalaze se neke od najznačajnijih svetskih institucija i kompanija kao što su: NASA, Siemens, Ericsson, Marvell, Vodafone, HP Invent itd.

Kako se priprema za MikroTik Certified Routing Engineer sertifikaciju?

Pripreme za dobijanje MikroTik Certified Routing Engineer sertifikata odvijaju samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje MikroTik Certified Routing Engineer sertifikata na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika