256 LeftBook Your Seat

Microsoft sertifikati za programere

Microsoft sertifikati za programere

Microsoft je jedna od najvećih IT kompanija na svetu, što čini sertifikate koje izdaju izuzetno cenjenim. LEI je zvanični Microsoft partner, a to garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama.

Microsoft Partner Silver Learning kompetencija obezbeđuje najnovije MS tehnologije, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama.

Dobijanjem Microsoft sertifikata postajete deo prestižne Microsoft Certified Professional (MCP) zajednice i potvrđujete svoja znanja i veštine u radu sa najnovijim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama.

Industrija informacionih tehnologija, poslodavci, klijenti i kolege prepoznaće vaš MCP status kao simbol znanja, veština i iskustava koje ste stekli kroz treninge, aktivno učenje i naporan rad.

Šta se dobija sticanjem Microsoft sertifikata za programere?

Zahvaljujući Microsoft sertifikatu za programere, lakše ćete dokazati da posedujete potrebne IT veštine. Sertifikat predstavlja dokaz da posedujete znanja jednog Microsoft stručnjaka.

Savladavanjem Microsoft sertifikata posedovaćete potvrdu da ste spremni za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja.

 

Kako se pripremiti za Microsoft sertifikate za programere?

Da biste stekli Microsoft sertifikat, potrebno je da posedujete određena znanja iz oblasti programiranja kako biste uspešno položili test. Možete polagati više nivoa sertifikata u zavisnosti od vašeg trenutnog nivoa znanja.

Pripreme za dobijanje sertifikata odvijaju se samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde. Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Microsoft sertifikata za programere na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika