256 LeftBook Your Seat

Microsoft sertifikati za administratore

Microsoft sertifikati za administratore

Microsoft je jedna od najvećih IT kompanija na svetu, što čini sertifikate koje izdaju izuzetno cenjenim. LEI je zvanični Microsoft partner, a to garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama.

Microsoft Partner Silver Learning kompetencija obezbeđuje najnovije MS tehnologije, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama.

Šta se dobija sticanjem Microsoft sertifikacije za administratore?

Dobijanjem Microsoft sertifikata postajete deo prestižne Microsoft Certified Professional (MCP) zajednice i potvrđujete svoja znanja i veštine u radu sa najnovijim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama.

Industrija informacionih tehnologija, poslodavci, klijenti i kolege prepoznaće vaš MCP status kao simbol znanja, veština i iskustava koje ste stekli kroz treninge, aktivno učenje i naporan rad.

Opširnije o svakom Microsoft sertifikatu možete pogledati na sajtu Microsofta.

Kako se priprema za Microsoft sertifikaciju za administratore?

Gradivo potrebno za sticanje ovih sertifikata fokusirano je na brojne ključne oblasti specifične za administratorske poslove. Dostupno je na različitim nivoima i odgovarajuće za polaznike svih godina, sa različitim prethodnim iskustvom.

Pripreme za dobijanje sertifikata odvijaju se samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde. Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Microsoft sertifikata za administratore na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

 

 

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika