LINK Examinations Institute i Savremena gimnazija organizatori velike međunarodne konferencije #LIEC2018

link-examinations-institute-i-savremena-gimnazija-organizatori-velike-medunarodne-konferencije-liec2018

LINK Examinations Institute i Savremena gimnazija organizatori velike međunarodne konferencije #LIEC2018

LINK Examinations Institute zajedno sa Savremenom gimnazijom organizuje veliku internacionalnu edu konferenciju o bilingvalnom obrazovanju – #LIEC2018 „Being bilingual”.

Konferencija #LIEC2018 održaće se u subotu, 19. maja, od 9 časova na Velikoj sceni Pozorišta na Terazijama i u prostorijama Savremene gimnazije u Palati Beograd, a učesnici će moći da saznaju koje su prednosti bilingvalnog obrazovanja i zašto je ono postalo globalni trend koji je važno što pre uvrstiti u metodologiju nastave u što više zemalja.

Najbolji svetski stručnjaci u Beogradu.

LINK internacionalna edu konferencija 2018 „Being bilingual” je događaj koji okuplja najbolje stručnjake koji se bave bilingvalnom nastavom u Evropi, među kojima su Cambridge Assessment English, Misija OEBS-a u Srbiji, Filološki fakultet u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu, kao i Italijanski, Francuski i Geteov institut i druge obrazovne institucije. Čast da je otvore imaće direktorka Savremene gimnazije Svetlana Belić Malinić i direktor LINK Examinations Institute
Goran Mitić.

 

Inauguracija LINK Examinations Institute

LINK Examinations Institute (LEI) je specijalizovana ustanova, čija je osnovna delatnost međunarodna akreditacija obrazovnih ustanova i sertifikacija fizičkih lica iz oblasti informacionih tehnologija, biznisa, internet poslovanja i stranih jezika.

Na ovoj konferenciji Goran Mitić će svečano otvoriti LINK Examinations Institute i od zvaničnika Cambridge Assessment English primiti akreditaciju za rad ovlašćenog centra za polaganje ispita iz engleskog jezika – Cambridge Assessment English Authorised Centre.

Organizujte dobro vreme, jer LINK internacionalna edu konferenciju ne smete da propustite!

linkadmin

Leave a Reply

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika