Google Analytics sertifikat

Google Analytics sertifikat

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu vašeg poznavanja tehnika oglašavanja na Google pretraživaču. Zvanični Google Analytics sertifikat je karta za ceo svet kada je zapošljavanje u pitanju. Ovaj sertifikat je zvanična potvrda vašeg znanja koju vam dodeljuje kompanija Google, a potražnja za Google sertifikovanim stručnjacima je u stalnom porastu!

Google Analytics sertifikat predstavlja dokaz da uspešno vladate Google alatima za prikupljanje i analizu podataka sa portala. Pravilno tumačenje prikupljenih podataka je od ključne važnosti za uspešno poslovanje. Analytics sertifikacija je pravi dokaz da ste analitički stručnjak.

Šta se dobija sticanjem Google sertifikata

Google Analytics sertifikat vam omogućava da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

Sticanjem Google sertifikata trenutnim i potencijalnim klijentima pokazujete da ste sertifikovani profesionalac za onlajn oglašavanje pomoću personalizovanog sertifikata koji možete da odštampate.

Kako se priprema za Google Analytics sertifikat

Pripreme za dobijanje Google Analytics sertifikata se odvija samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove koji vam mogu koristiti u pripremi. 

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Google Analytics sertifikata na LINK Examinations Institute možete dobiti putem mejla office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika