256 LeftBook Your Seat

Google AdWords sertifikat

Google AdWords sertifikat

Google Adwords

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu vašeg poznavanja tehnika oglašavanja na Google pretraživaču. Zvanični Google AdWords sertifikat je karta za ceo svet kada je zapošljavanje u pitanju.

Ovaj sertifikat je zvanična potvrda vašeg znanja, koju vam dodeljuje kompanija Google, a potražnja za Google sertifikovanim stručnjacima u stalnom je porastu! 

Google AdWords sertifikacija je profesionalna akreditacija koju Google nudi fizičkim licima koja pokažu poznavanje osnovnih i naprednih aspekata AdWordsa. AdWords sertifikacija omogućava da pokažete da vas Google priznaje kao stručnjaka za onlajn oglašavanje.

Šta se dobija sticanjem Google sertifikacije?

Google AdWords sertifikacija vam omogućava da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

Sticanjem Google sertifikata trenutnim i potencijalnim klijentima pokazujete da ste sertifikovani profesionalac za onlajn oglašavanje pomoću personalizovanog sertifikata koji možete da odštampate.

Kako se priprema za Google AdWords sertifikaciju?

Pripreme za dobijanje Google AdWords sertifikata odvijaju se samostalno, a sve materijale u kojima kandidati mogu pronaći literaturu koja je potrebna za njegovu pripremu možete videti ovde. Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

Možete da se pripremite za polaganje sledećih ispita za sticanje Google AdWords i Analytics sertifikata:

  1. AdWords Fundamentals ispit upoznaće vas sa osnovama Google AdWordsa i online oglašavanja. Tokom pripreme za sticanje Fundamentals sertifikata naučićete kako da upravljate nalogom i koji su najznačajniji aspekti online oglašavanja. Polaganje ovog ispita veoma je važno jer je on priprema za naredne ispite kojima stičete zvanični AdWords sertifikat. Da biste postali AdWords sertifikovani profesionalac, morate da položite AdWords Fundamentals ispit i jedan od dodatnih ispita: Search, Display ili Video Advertising.
  1. Search Advertising ispit obuhvata napredne koncepte za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na mreži za pretragu, kao i upravljanje njima.
  1. Display Advertising ispit za oglašavanje preko multimedijalnih oglasa obuhvata najbolje prakse za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na Mreži multimedijalnog oglašavanja.
  1. Video Advertising je ispit koji će vas pripremiti za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja za video-oglašavanje, kao i za upravljanje njima širom YouTubea i weba.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Google AdWords sertifikata na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika