ECDL Expert sertifikat

ECDL Expert sertifikat

ECDL – European Computer Driving Licence (Evropska licenca računarskih veština) je međunarodno priznat sertifikat u više od 140 zemalja sveta sertifikat koji se odnosi na upotrebu računarskih tehnologija. Kreiran od strane stručnjaka i odobren od brojnih uglednih institucija, ECDL predstavlja jedan od najrasprostranjenijih standarda informatičke pismenosti i potvrdu da onaj ko ga poseduje može i ume da  koristi računar i računarske aplikacije na najvišem nivou.

Na LINK Examinations Institute kandidati mogu da steknu neki od tri ECDL sertifikata:

  1. ECDL Base
  2. ECDL Standard
  3. ECDL Expert

 

Koje oblasti ćete savladati kada steknete ovaj sertifikat?

U vremenu kada je korišćenje interneta postalo svakodnevica, ECDL Expert sertifikat treba da ima svako ko koristi internet na naprednom nivou. ECDL Expert je namenjen svima koji žele da nauče da što bore koriste personalni računar, unaprede poznavanje računarskih aplikacija, lakše pronalaze inforacije na internetu i steknu napredna znanja iz infomraciono komunikacionih tehnologija.

Za ECDL Expert sertifikat neophodno je položiti minimum tri napredna modula:

 

Kako da se pripremite za polaganje?

U zavisnosti od nivoa znanja koje ima kandidat postoji nekoliko načina za pripremu kako bi se došlo do ECDL Expert sertifikata. Možete se spremati u ECDL test centrima koji nude pripremnu obuku, samostalno se pripremati koristeći adekvatnu autorizovanu literaturu ili jednostavno možete polagati za ECDL Base sertifikat bez predhodne obuke, ako smatrate da imate znanje za to.

Na ovom linku možete pronaći materijale za pripremu testa, kao i testna pitanja koja će vam pomoći da se što jednostavnije pripremite za ECDL Expert ispit.

 

Kako i kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ECDL Expert ispita na LINK Examinations Institute možete dobiti putem mejla office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika