256 LeftBook Your Seat

Cambridge International A&AS Level Accounting

Cambridge International A&AS Level Accounting

Cambridge International A&AS Level Accounting sertifikat pomoći će vam da brže napredujete kako na akademskom, tako i na profesionalnom nivou, ali će pomoći i da lakše dođete do visoko plaćenih poslova.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Accounting sertifikat je namenjen svima koji žele da unaprede svoje kompetencije iz oblasti računovodstva kako bi napravili adekvatnu analizu tih informacija, dali obrazloženja i doneli presude i preporuke.

U toku pripreme za sticanje Accounting sertifikata naučićete kako se evidentiraju finansijske informacije, koji su principi računovodstva i sistema kontrole u firmama i na koji način se pripremaju završni računi u organizacijama. Ovaj međunarodni sertifikat će vam olakšati razumevanje osnovnih računovodstvenih zadataka kako unutar firme, tako i u izveštavanju eksternih korisnika.

Poznavanje knjiženja osnovnih poslovnih promena, razumevanje finansijskih izveštaja i upoznavanje sa knjigovodstvenom dokumentacijom takođe su benefiti za sticanje Accounting međunarodnog sertifikata.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Nivoi Cambridge International A&AS Level Accounting sertifikata:

  • Cambridge International Advanced Subsidiary (AS) Accounting – sastoji se iz 2 testa;
  • Cambridge International Advanced Level (A Level) Accounting – sastoji se iz 4 testa.

 

Detaljnije o Cambridge International A&AS Level Accounting sertifikatu možete pogledati ovde.

Pripreme za dobijanje Cambridge International A&AS Level Accounting sertifikata se odvijaju samostalno, a sve materijale u kojima kandidati mogu pronaći literaturu koja je potrebna za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje Cambridge International A&AS Level Accounting ispita na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika