256 LeftBook Your Seat

Cambridge A&AS Level Computer Science sertifikat

Cambridge A&AS Level Computer Science sertifikat

Cambridge International A&AS Level Computer Science sertifikat pomoći će vam da brže napredujete kako na akademskom, tako i na profesionalnom nivou, ali će vam pomoći i da lakše dođete do visoko plaćenih poslova.

Ovo je Cambridge sertifikat najvišeg ekspertskog nivoa i idealan je ukoliko želite da naučite više o računarskim jezicima, sistemima i programiranju, a priznat je u Velikoj Britaniji, ali i širom sveta, na svim univerzitetima engleskog govornog područja i van njega.

 

Koje oblasti ćete savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Cambridge International A&AS Level Computer Science sertifikat namenjen je svima koji poseduju široka znanja o IT aplikacijama, ali i studentima, zaposlenima i početnicima.

Kada steknete ovaj sertifikat, između ostalog, savladaćete korišćenje programskih jezika i osnove programiranja, razliku između hardvera i softvera i njihov razvoj, korišćenje i zaštitu baza podataka, upotrebu i značaj dizajna, analize, implementacije, testiranja i dokumentacije.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Nivoi Cambridge International A&AS Level Computer Science sertifikata:

  • Cambridge International Advanced Subsidiary (AS) Computer Science – sastoji se iz 2 testa;
  • Cambridge International Advanced Level (A Level) Computer Science – sastoji se iz 4 testa

 

Pitanja na testovima su u vidu kratkih ili ponuđenih odgovora, a detaljnije o Cambridge International A&AS Level Computer Science sertifikatu možete pogledati ovde.

Pripreme za dobijanje Cambridge International A&AS Level Computer Science sertifikata odvijaju se samostalno, a sve materijale u kojima kandidati mogu pronaći literaturu koja je potrebna za njegovu pripremu možete videti ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Cambridge International A&AS Level Computer Science sertifikat na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika