Android Certified Application Engineer sertifikacija

Android Certified Application Engineer sertifikacija

Android ATC sertifikati garantuju da posedujete najbolju kombinaciju teoretskih i praktičnih znanja koja su Vam potrebna za razvoj uspešne karijere u oblasti programiranja za Android operativni sistem.

LEI je autorizovani Android ATC training center u Srbiji. Zahvaljujući partnerstvu sa organizacijom Advanced Training Consultants, naši polaznici imaju mogućnost da steknu sve traženija sertifikovana znanja usmerena ka savremenom tržištu.

Šta se dobija sticanjem Android Certified Application Engineer sertifikacije

Ova sertifikacija namenjena je vrhunskim stručnjacima za Android, koji se, pored programiranja, bave naprednim web konceptima, bezbednošću i efikasnošću Android programa. Posedovanjem ovog sertifikata dokazujete da posedujete ekspertske veštine koje će vam omogućiti da svoje znanje primenite i unovčite na najbolji mogući način.

Da bi postali Android Certified Application Engineer morate da položite AND-401AND-402 i AND-403 ispite kojim potvrđujete svoja znanja i veštine iz sledećih oblasti:

  • Android application development
  • Android Security Essentials
  • Monetizing Android Application

Kako se priprema Android Certified Application Engineer sertifikacija

Gradivo potrebno za sticanje ovih sertifikata fokusirano je na brojne ključne oblasti specifične za administratorske poslove. Dostupno je na različitim nivoima i podesno za polaznike svih godina, sa različitim prethodnim iskustvom.

Pripreme za dobijanje sertifikata se odvija samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde. Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje za Android Certified Application Engineer sertifikacija na LINK Examinations Institute možete dobiti putem mejla office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika