256 LeftBook Your Seat

Android Certified Application Developer sertifikacija

Android ATC sertifikacija

Android ATC sertifikati garantuju da posedujete najbolju kombinaciju teoretskih i praktičnih znanja koja su vam potrebna za razvoj uspešne karijere u oblasti programiranja za Android operativni sistem.

LEI je autorizovani Android ATC training centar u Srbiji. Zahvaljujući partnerstvu sa organizacijom Advanced Training Consultants, naši polaznici imaju mogućnost da steknu sve traženija sertifikovana znanja usmerena ka savremenom tržištu.

Šta se dobija sticanjem Android Certified Application Developer sertifikacije?

Ova sertifikacija namenjena je svima koji žele da potvrde svoje znanje i iskustvo, ali i onima koji žele da unaprede svoje kompetencije iz oblasti programiranja za Android. Ovaj sertifikat povećaće vašu vrednost na rastućem Android tržištu i ubrzati vaš profesionalni razvoj.

Da bi postali Android Certified Application Developer, morate da položite AND-401 ispit, kojim dokazujete da posedujete znanja i veštine koja će vam omogućiti da:

  • dizajnirate i kreirate aplikacije za Android;
  • razvijate aplikacije korišćenjem različitih alata;
  • razumete životni ciklus Android aplikacije i njenih glavnih komponenti;
  • radite i upravljate podacima u Android aplikaciji;
  • upravljate pozadinskim servisima i procesima.

Kako se priprema za Android Certified Application Developer sertifikaciju?

Gradivo potrebno za sticanje ovih sertifikata fokusirano je na brojne ključne oblasti specifične za administratorske poslove. Dostupno je na različitim nivoima i podesno za polaznike svih godina, sa različitim prethodnim iskustvom.

Pripreme za dobijanje sertifikata odvijaju se samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde. Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje za Android Certified Application Developer sertifikacija na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika