256 LeftBook Your Seat

Pokrenut rad Pearson VUE, Certiport i PSI test centara u Sarajevu

pokrenut-rad-pearson-vue-certiport-i-psi-test-centara-u-sarajevu

Pokrenut rad Pearson VUE, Certiport i PSI test centara u Sarajevu

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u predstavništvu LINKgroupa u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Zmaja od Bosne 16, Kubus D) pokrenut rad Certiport, Pearson VUE i PSI test centara.

Novo mesto za lično usavršavanje

Pearson VUE je lider u globalnom „computer-based” testiranju za akademske, vladine i profesionalne testing programe. Polaganje Pearson VUE ispita se organizuje u okviru 5.600 ovlašćenih test centara, u više od 188 zemalja i na 47 jezika širom sveta.

Certiport je vodeći provajder za razvoj sertifikacionih ispita i testiranja. Polaganje Certiport ispita se organizuje preko mreže od 14.000 ovlašćenih testing centara širom sveta i izvodi se u više od 148 zemalja i na 26 jezika.

PSI je provajder u oblasti testiranja i talent menadžmenta za široki krug kandidata, kako iz privatnog i javnog sektora tako i iz vladinih institucija i agencija. Polaganje PSI ispita se organizuje u više od 160 zemalja širom sveta i godišnje se sertifikuje preko 15 miliona kandidata.

Neki od testing programa koji se realizuju u okviru Pearson VUE, Certiport i PSI test centara su Adobe, Autodesk, CompTIA, Oracle, Zend Technologies, Microsoft i mnogi drugi. Pored toga, polaznici i studenti LINKgroup obrazovnih ustanova, kao i svi ostali zainteresovani kandidati, u mogućnosti su da polažu i „Skills for English”, zvanični ispit iz engleskog jezika u okviru vizne procedure Ujedinjenog Kraljevstva.

Sa nestrpljenjem očekujemo prva polaganja ispita i radujemo se prvim kandidatima.

linkadmin

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika