256 LeftBook Your Seat

Najčešće postavljana pitanja (FAQ)

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA (FAQ)

Šta je LINK Examinations Institute?

LINK Examinations Institute (LEI) je specijalizovana institucija koja se bavi poslovima međunarodne akreditacije obrazovnih ustanova i programa i profesionalno-stručne sertifikacije iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta i biznisa, internet poslovanja i stranih jezika.

Gde se LINK Examinations Institute nalazi?

Sedište LINK Examinations Institute nalazi se u Masarikovoj 5 u Beogradu (ulaz iz Kralja Milana). Naši ispitni centri nalaze se u Beogradu, u Sarajevu i u Bukureštu. Detaljnije informacije o LEI ispitnim centrima možete pogledati ovde.

Kako mogu da se prijavim za polaganje ispita na LEI?

Za programe međunarodnih kvalifikacija i sertifiikata za koje postoje forme za prijavu na web sajtu, potrebno je da popunite online prijavu. Za polaganje svih ostalih ispita, molimo da nam se obratite na imejl-adresu: office@leinstitute.org.

Da li mogu da polažem istovremeno za više sertifikata na LEI?

Odgovor je da, ali samo ukoliko vam se termini za polaganje ispita ne poklapaju. Dakle, ako ste zainteresovani da polažete za ECDL i Zend Certified PHP Engineer sertifikat, to možete učiniti samo ako vam testovi nisu zakazani istog dana u isto vreme. U tom slučaju, za neki od testova morate sačekati naredni termin.

Da li će mi biti vraćen novac ako ga uplatim a ne izađem na polaganje?

Ukoliko se ne pojavite na polaganju za određeni sertifikat za koji ste se ranije prijavili, novac vam na žalost neće biti vraćen. Novac će vam se vratiti (ili ga možete preneti za naredno polaganje) samo ako ispit ne bude održan zbog sprečenosti LINK Examinations Institute da ga organizuje ili ako ste sprečeni da izađete na ispit iz zdravstvenih razloga (što kandidat potvrđuje podnošenjem medicinske dokumentacije), o čemu konačnu odluku donosi partnerska organizacija - izdavalac sertifikata.

Kada je najbolji trenutak da konkurišem na LEI?

Najbolje vreme da se prijavite za polaganje ispita na LINK Examinations Institute jeste u toku trajanja rane prijave. Za detaljnije informacije o raspoloživim ispitnim rokovima, rokovima prijave i cenovniku za sticanje sertifikata, molimo da nam se obratite na imejl-adresu: office@leinstitute.org.

Da li na LEI mogu da vršim i resertifikaciju?

Da. Ako je u međuvremenu prestao da važi sertifikat koji ste ranije stekli, na LINK Examinations Institute možete efikasno izvršiti resertifikaciju.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika