256 LeftBook Your Seat

Održan prvi ispitni rok za polaganje međunarodnih ispita Cambridge English Qualifications

odrzan-prvi-ispitni-rok-za-polaganje-medunarodnih-ispita-cambridge-english-qualifications

Održan prvi ispitni rok za polaganje međunarodnih ispita Cambridge English Qualifications

U periodu od 4. do 8. decembra 2018. godine, u organizaciji LINK Examinations Institute, u Beogradu, održan je prvi ispitni rok za polaganje međunarodnih ispita iz engleskog jezika, iz programa Cambridge English Qualifications.

Kandidati su imali prilike da polažu ispite iz engleskog jezika sledećih nivoa: A2 Key (KET), B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) i C2 Proficiency (CPE).

U toku ispitnog roka, LINK Examinations Institute je posetila Cambridge Assessment English inspekcija sa ciljem kontrole kvaliteta rada ovlašćenog centra za polaganje ispita iz engleskog jezika, kao i utvrđivanja usklađenosti rada sa procedurama i standardima definisanim od strane Cambridge Assessment Englisha. Tom prilikom je zaključeno da je centar pristupio procesu organizacije polaganja ispita veoma ozbiljno, sa iskazanim visokim nivoom profesionalizma, kao i da poseduje izuzetne uslove za organizaciju i izvođenje polaganja ispita.

Sa nestrpljenjem očekujemo narednu priliku za organizaciju polaganja međunarodnih ispita i radujemo se susretu sa novim kandidatima.

Filip Marković

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika