256 LeftBook Your Seat

LINK Examinations Institute deo 17. međunarodne ELTA konferencije

link-examinations-institute-deo-17-medunarodne-elta-konferencije

LINK Examinations Institute deo 17. međunarodne ELTA konferencije

LINK Examinations Institute bio je jedan od glavnih učesnika 17. međunarodne ELTA konferencije, održane od 10. do 11. maja na Učiteljskom fakultetu u Beogradu.

Konferencija je bila posvećena najnovijim dostignućima i trendovima u obrazovanju i nastavnoj praksi engleskog jezika, a na njoj je direktorka Instituta za moderno obrazovanje Svetlana Belić Malinić održala zapaženo predavanje o razlikama između savremenog i tradicionalnog vida obrazovanja.

Bogat sadržaj konferencije i učesnici iz celog sveta

Udruženje ELTA okuplja nastavnike engleskog jezika, kao i stručnjake za strane jezike, a član je najvećih međunarodnih udruženja IATEFL i TESOL. Ovogodišnja konferencija akreditovana je kao stručni skup u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i na njoj su brojni učesnici iz celog sveta imali prilike da prisustvuju bogatom programu koji se sastojao od predavanja, radionica, panela i diskusija.

ELTA konferencija

Na plenarnoj sednici izlagali su neki od najvećih svetskih eksperata za nastavu stranog jezika, među kojima su se našli Beverly Ann Chin, Alan Maley, Mike Shreeve, Linda Steyne, ali i Svetlana Belić Malinić, koja je 2014. godine, kao direktorka Savremene gimnazije, dobila drugu nagradu na svetskom takmičenju „Teacher of the year”, koju svake godine dodeljuje Pearson.

Svetlana je na ELTA konferenciji prisutnima održala predavanje na temu „A Changing Paradigm at the Institute for Contemporary Education”, na kom je govorila o najnovijim trendovima u savremenom obrazovanju, istakla razlike između tradicionalnog i modernog načina obrazovanja i predstavila najnovije tendencije u predavanju engleskog jezika.

Svetlana Belić Malinić ispred LEI

Na kraju drugog dana konferencije direktorka Belić Malinić je u ime Instituta svim učesnicima podelila vaučere za besplatno polaganje jednog Cambridge English ispita po njihovom izboru u okviru LINK Examinations Institute.

Međunarodna akreditacija i sertifikacija

LINK Examinations Institute specijalizovana je ustanova za međunarodnu akreditaciju obrazovnih ustanova i sertifikaciju fizičkih lica iz oblasti informacionih tehnologija, biznisa, internet poslovanja, stranih jezika i drugih srodnih oblasti.

Cilj LEI je da pomogne svim kandidatima da na najjednostavniji način steknu neki od svetski priznatih sertifikata koji će im pomoći da ostvare akademski i profesionalni napredak. Rad Instituta je prisutnima na ELTA konferenciji detaljno pojasnila Svetlana Belić Malinić.

Ovde pogledajte više fotografija.

linkadmin

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika