256 LeftBook Your Seat

Level 3 Certificate in Business Administration

Level 3 Certificate in Business Administration

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) duže od jednog veka je prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor, sa više od 5.000 registrovanih LCCI centara u preko 120 zemalja širom sveta, a LINK Examinations Institute s ponosom nosi titulu LCCI Approved Examination Centre.

LCCI pruža mogućnost ljudima da poboljšaju komercijalno i stručno sekundarno obrazovanje, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati kandidatima donose prednost prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja i profesionalna udruženja, ali im pomažu i u dolasku do lakšeg zapošljavanja u kompanijama. Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, a Level 3 Certificate in Business Administration namenjen je onima koji se bave biznisom.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Level 3 Certificate in Business Administration namenjen je svima koji rade u poslovnoj administraciji ili tek u nju žele da zakorače, bez obzira na predznanje kandidata o ovoj oblasti.

Kada steknete ovaj sertifikat, savladaćete skoro sve oblasti biznisa kroz koje neko ko se bavi ovom branšom može da prođe, poput pregovaranja, poslovne komunikacije, razvoja biznisa, analize podataka, liderstva, marketing istraživanja...

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Level 3 Certificate in Business Administration ispit se sastoji od odgovaranja na teorijska i praktična pitanja kroz 77 jedinica. Da bi položio ovaj sertifikat, potrebno je da kandidat položi sve od ovih jedinica, zbog čega je sticanje ovog sertifikata malo kompleksnije od prethodnog Level 2 Certificate in Business Administration. Više o načinu polaganja Level 3 Certificate in Business Administration ispita »

Za pripremu ovog ispita potrebno je proučiti adekvatne materijale (neke od njih možete pronaći ovde), a sve potrebne materijale možete dobiti na LINK Examinations Institute.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Level 3 Certificate in Business Administration na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika