256 LeftBook Your Seat

Level 3 Certificate in Advertising

Level 3 Certificate in Advertising

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) duže od jednog je veka prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor, sa više od 5.000 registrovanih LCCI centara u preko 120 zemalja širom sveta, a LINK Examinations Institute s ponosom nosi titulu LCCI Approved Examination Centre.

LCCI pruža mogućnost ljudima da poboljšaju komercijalno i stručno sekundarno obrazovanje, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati kandidatima donose prednost prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja i profesionalna udruženja, ali im pomažu i u dolasku do lakšeg zapošljavanja u kompanijama. Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, a Level 3 Certificate in Advertising namenjen je onima koji se bave oglašavanjem i marketingom.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Level 3 Certificate in Advertising namenjen je onima koji započinju svoju karijeru u marketingu, oglašavanju, odnosima s javnošću, prodaji, ali i onima koji se već bave ovim profesijama.

Kada steknete ovaj sertifikat, naučićete, između ostalog, i koje su razlike između oglašavanja i marketinga, kako se kreiraju reklame, na koji način funkcionišu marketinške agencije i agencije za oglašavanje i razumećete kako funkcionišu prodaja, organizacija i usluge unutar kompanije.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Ispit traje tri sata i sadrži deset pitanja (izveštaj, pismo, memorandum/email, oglas, beleška). Kandidati treba da urade pitanja kako bi položili ovaj test, s tim da je prvo pitanje obavezno i moraju ga uraditi svi kandidati, dok su ostala četiri pitanja izborna. Svako pitanje nosi po 20 poena (ukupno test nosi 100 poena). Najmanje jedno pitanje će biti u formi izveštaja, pisma ili memoranduma. Ako kandidat bude imao više od 50% tačnih odgovora, položio je Level 3 Certificate in Advertising ispit. Više o načinu polaganja Level 2 Certificate in Advertising ispita »

U proseku je potrebno od 140 do 160 časova učenja da bi se kandidat pripremio za ovaj test, za koji se sprema samostalno i uz pomoć akreditovanog centra, u ovom slučaju LINK Examinations Institute.

Materijale za pripremu ispita i probne testove možete pronaći ovde.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Level 3 Certificate in Advertising na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika