256 LeftBook Your Seat

Level 2 Certificate in PR

Level 2 Certificate in PR

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) duže od jednog veka je prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor, sa više od 5.000 registrovanih LCCI centara u preko 120 zemalja širom sveta, a LINK Examinations Institute s ponosom nosi titulu LCCI Approved Examination Centre.

LCCI pruža mogućnost ljudima da poboljšaju komercijalno i stručno sekundarno obrazovanje, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati kandidatima donose prednost prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja i profesionalna udruženja, ali im pomažu i u dolasku do lakšeg zapošljavanja u kompanijama. Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, a Level 2 Certificate in PR namenjen je onima koji se bave odnosom s javnošću.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Level 2 Certificate in PR namenjen je studentima odnosa s javnošću i srodnih oblasti i onima koji su novi u PR-u ili žele da naprave prvi korak u ovoj profesiji.

Kada steknete ovaj sertifikat, savladaćete, između ostalog, i osnove odnosa s javnošću, naučićete kako se organizuju kampanje u ovoj oblasti, na koji način se komunicira sa medijima i javnosti i kako se ostvaruju sponzorstva.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Level 2 Certificate in PR ispit traje 2 sata i sastoji se od 17 pitanja. Prvo pitanje je obavezno (pisanje vesti) i nosi 20 poena, dok ostalih 16 pitanja nosi po 5 poena. Za polaganje ovog ispita potrebno je da kandidat uspešno uradi 50% pitanja na testu. Pitanja su otvorenog tipa, a kandidatima se ostavlja dovoljno prostora u okviru kog je potrebno da napišu svoje odgovore. Više o načinu polaganja Level 2 Certificate in PR ispita »

Materijale za pripremu ispita i probne testove možete pronaći ovde.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Level 2 Certificate in PR na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika