256 LeftBook Your Seat

Diploma in Human Resource Management (DipHRM)

Diploma in Human Resource Management (DipHRM)

International Qualifications Network važi za jednu od svetskih organizacija koje se najbrže razvijaju i daje internacionalnu sertifikaciju u sektoru biznisa i finansija.

Kvalifikacije, veštine i znanja koje pruža IQN namenjeni su menadžerima koji žele da unaprede svoje znanje u profesiji kojom se bave. LINK Examinations Institute im u tome pomaže kao jedini registrovani trening centar za IQN kvalifikacije u Srbiji, a DipHRM diploma je priznata u više od 160 zemalja sveta.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovu diplomu?

DipHRM diploma je namenjena HR menadžerima, studentima koji se obrazuju u oblasti ljudskih resursa, kao i svima koje interesuje ova oblast.

Sa DipHRM diplomom koju izdaje IQN naučićete da pravite razliku i doprinesete ljudskim resursima u bilo kojoj industriji.

Oblasti koje ćete savladati pripremajući se za sticanje ove diplome tiču se praktične primene HR-a, ponašanja zaposlenih i cele organizacije, planiranja ljudskih resursa, zapošljavanja i selekcije kandidata, upravljanja performansama i nagradama, kao i odnosa zaposlenih u kompanijama.

Više o DipHRM diplomi možete pronaći ovde.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Na računaru se polaže MCQ test, koji sadrži pitanja posebno osmišljena od strane IQN-a, koja se polažu online. Ispit traje 60 minuta, a da biste ga položili potrebno je da imate minimum 50% tačno urađenih pitanja. Ako ne uspete da ga položite odmah, možete to učiniti naredni put, jer ne postoji ograničen broj polaganja za sticanje DipHRM diplome.

Koliko ćete se pripremati za polaganje ispita za DipHRM diplomu zavisi od vašeg prethodnog znanja, a pripreme se obavljaju samostalno pomoću dostupnih materijala. Iz IQN-a navode da nije potrebno više od tri meseca da se dođe do ove diplome.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za DipHRM diplomu na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika