256 LeftBook Your Seat

Certified for Project Management Analyst (CPMA)

Certified for Project Management Analyst (CPMA)

International Qualifications Network važi za jednu od  svetskih organizacija koje se najbrže razvijaju i daje internacionalnu sertifikaciju u sektoru biznisa i finansija.

Kvalifikacije, veštine i znanja koje pruža IQN namenjene su menadžerima koji žele da unaprede svoje znanje u profesiji kojom se bave. LINK Examinations Institute im u tome pomaže kao jedini registrovani trening centar za IQN kvalifikacije u Srbiji. CPMA sertifikat je priznat u više od 175 zemalja sveta kroz Pearson VUE test centre, kakav je i LINK Examinations Institute, a sertifikovan je i od strane Scottish Qualifications Authority.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

CPMA sertifikat namenjen je menadžerima (finansijskim, projektnim i drugim), studentima projektnog menadžmenta i srodnih oblasti, kao i svima koje interesuje ova branša.

Sa CPMA sertifikatom koji izdaje IQN usavršićete upravljanje projektima u raznim industrijama, poput građevinske, obrazovne, zdravstvene i drugih, i svoje znanje iz projektnog menadžmenta dovesti do maksimuma.

Više o CPMA ispitu možete pronaći ovde.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Ispit za sticanje CPMA sertifikata traje 60 minuta i na njemu morate ostvariti minimum 60% tačnih odgovora da biste ga položili. Ako ne uspete da ga položite odmah, možete to učiniti naredni put, jer ne postoji ograničen broj polaganja za sticanje CPMA sertifikata.

Koliko ćete se pripremati za polaganje ispita za CPMA sertifikat zavisi od vašeg prethodnog znanja, a pripreme se obavljaju samostalno pomoću dostupnih materijala koje možete pronaći u LINK Examinations Institute. Za adekvatnu pripremu posebno je važno da prođete i kroz praktična ispitna pitanja koja osmišljava IQN.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje CPMA ispita na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika