256 LeftBook Your Seat

Certified Finance Specialist (CFS)

Certified Finance Specialist (CFS)

International Qualifications Network važi za jednu od najbrže rastućih svetskih organizacija, koja daje internacionalnu sertifikaciju u sektoru biznisa i finansija.

Kvalifikacije, veštine i znanja koje pruža IQN namenjene su menadžerima koji žele da unaprede svoje znanje u profesiji kojom se bave. LINK Examination Institute im u tome pomaže kao jedini Registered Training Centre za IQN qualifications u Srbiji, a CFS sertifikat je priznat u više od 175 zemalja sveta kroz Pearson VUE test centre, kakav je i LINK Examinations Institute, a sertifikovan je i od strane Scottish Qualifications Authority.

 

Koje oblasti ćete savladati kada steknete ovaj sertifikat?

CFS sertifikat namenjen je finansijskim menadžerima, studentima finansijskog menadžmenta i srodnih oblasti, kao i svima koje interesuje ova branša.

Sa CFS sertifikatom koju izdaje IQN usavršićete poboljšaćete svoje znanje kroz dve jedinice koje se obrazuju – računovodstvo i finansije i to kroz korporativne finansije, kapitalni budžet, upravljanje obrtnim kapitalom i tržištem kapitala, a sa njim stičete i ekspertska znanja finansijskog menadžmenta.

Više o CFS sertifikatu možete pronaći ovde.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Za sticanje CFS sertifikata polažu se dva ispita: ispit iz računovodstva i ispit iz finansija (redosled poalganja nije bitan). Oba ispita traju po 60 minuta, a da biste ih položili potrebno je da budete uspešni na minimum 50% svakog od njih. Ako ne uspete da ga položite odmah, možete to učiniti naredni put, jer ne postoji ograničen broj polaganja za sticanje CFS sertifikata.

Koliko ćete se pripremati za polaganje ispita za CFS sertifikat zavisi od vašeg prethodnog znanja, a pripreme se obavljaju samostalno, koristeći dostupne materijale koje možete pronaći u LINK Examinations Institute. Za adekvatnu pripremu posebno je važno da prođete i kroz praktična ispitna pitanja koja osmišljava IQN.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje CFS ispita na LINK Examinations Institute možete pogledati ovde.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika