256 LeftBook Your Seat

Cambridge English: Advanced

Napredno znanje engleskog jezika

Cambridge English: Advanced

Za buduće eksperte uzrasta od 15+ godina

Opis ispita:

  • Strani jezik: Engleski
  • Struktura ispita: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking
  • Cena: 235€
  • Trajanje polaganja ispita: 4 sata
  • Način polaganja ispita: na papiru, na računaru
  • Lokacija: Masarikova 5, Palata Beograd

Prijavi se

Cambridge-Assessment-EnglishCambridge English je jedinstveni pristup podučavanju, učenju i ocenjivanju engleskog jezika. Kombinuje iskustvo i stručnost organizacije Cambridge Assessment English i kompanije Cambridge University Press. C1 Advanced, nekada Cambridge English: Advanced, sertifikat pomoći će vam da brže napredujete kako na akademskom tako i na profesionalnom nivou, ali će pomoći i da lakše dođete do visoko plaćenih poslova.

C1 Advanced će vam pomoći da razvijete veštine neophodne za sticanje znanja potrebnih za studiranje, rad i život u zemljama engleskog govornog područja.

Ovaj sertifikat je logični korak između B2 First i C2 Proficiency.

Koje oblasti ćete savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Ovo je dokaz visokog nivoa znanja engleskog jezika i idealna kvalifikacija za pripremu za fakultet ili profesionalni život. Uz C1 Advanced moći ćete da pratite predavanja na akademskom nivou. Takođe ćete moći da uspešno komunicirate na profesionalnom nivou u okviru internacionalnih kompanija.

Uz napredno znanje engleskog jezika sa lakoćom ćete pratiti poslovne sastanke i akademske tutorijale i seminare. Nakon uspešnog savladavanja programa, komuniciraćete sa lakoćom na engleskom jeziku.

Kvalifikacije Cambridge English priznaju i veruju im hiljade vodećih obrazovnih ustanova, poslodavaca i državnih organa širom sveta. One su znak izuzetnosti i otvaraju vrata uzbudljivim mogućnostima visokog obrazovanja i zaposlenja.

Kako da polažete ispit i kako da se pripremite za njega?

Polaganje za sertifikat se vrši u prostorijama LEInstitute na adresi Masarikova 5, Palata Beograd.

Ispit se sastoji iz 4 komponente:

  • Reading and Use of English,
  • Writing,
  • Listening,
  • Speaking.

Ispit traje 4 sata i može se polagati na računaru ili klasično na papiru.

Pripreme za dobijanje C1 Advanced sertifikata se odvijaju samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu kandidati mogu pronaći ovde, gde možete pronaći i “sample test” koji vam može koristiti u postupku pripreme polaganja ispita. Ovi testovi služe kandidatima kako bi uvideli kakva ih pitanja očekuju na samom testu i kako bi se temeljno pripremili za ispt koji ih očekue

Kada polažete ispit?

LEInstitute organizuje polaganje Cambridge Assessment English više puta godišnje. Period prijave kao i termine za polaganje ispita u aktuelnom ispitnom roku možete pogledati ovde.

Kako da se prijavite za ispit?

Kandidati zainteresovani za polaganje ispita prijavljuju se popunjavanjem online formulara ili putem mejla office@leinstitute.org. Prilikom prijave neophodno je izvršiti uplatu naknade za prijavu ispita. Nakon prijema ispitne prijave, kandidatima se putem mejla prosleđuju instrukcije za plaćanje.

Rezultati polaganja ispita i sertifikati

Rezultati polaganja ispita se objavljuju 4-6 nedelja nakon održanog ispita. O ispitnim rezultatima kandidati se obaveštavaju putem mejla.

3-5 nedelja nakon objavljivanja rezultata izdaju se sertifikati. Na sertifikatu se navode ostvareni rezultati kandidata za svaku od pojedinih veština poznavanja engleskog jezika odnosno za svaku komponentu ispita, kao i ostvareni ukupani rezultat na ispitu. Kandidat takođe dobija ocenu u odnosu na Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) skalu.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika