256 LeftBook Your Seat

Autodesk sertifikacija

Autodesk sertifikacija

Autodesk je multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom softvera iz oblasti arhitekture, inženjeringa, izgradnje, proizvodnje, medija i industrije zabave. Kompanija je najpoznatija po profesionalnom programu AutoCAD iako je to samo deo njenih aktivnosti.

Autodesk sertifikacija je akreditacija priznata od strane industrije koja vam može pomoći da unapredite svoju karijeru, obezbeđujući korist i za vas i za poslodavca. Autodesk sertifikacija je pouzdana validacija vaših veština i znanja i može da vodi ka ubrzanom profesionalnom razvoju, poboljšanoj produktivnosti i većem kredibilitetu.

Šta se dobija sticanjem Autodesk sertifikacije?

Sertifikacija pouzdano vrednuje vaše veštine i znanja, ubrzava vaš profesionalni razvoj, povećava vaš kredibilitet u okviru delatnosti kojom se bavite i
jača vašu biografiju sa Autodesk sertifikatom i logoom. Takođe, vaši podaci će biti prikazani u bazi podataka profesionalaca koji imaju Autodesk sertifikaciju.

LINK Examinations Institute, autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC), omogućava vam da steknete prestižne sertifikate ove kompanije iz oblasti dizajna i projektovanja:

  • AutoCAD Certified User/Professional;
  • Autodesk 3ds Max Certified User/Professional;
  • Autodesk Revit Architecture Certified User/Professional;
  • Autodesk Revit Structure Certified Professional;
  • Autodesk Inventor Certified User/Professional.

Bilo da se bavite proizvodnjom, građevinarstvom ili arhitekturom, Autodesk sertifkacija ističe vaše iskustvo i ekspertizu poslodavcima i klijentima širom sveta i kao takva je veoma moćno oružje za profesionalne dizajnere. Spremnost profesionalaca u oblasti dizajna koju pokazuje Autodesk sertifikacija nije samo vaša prednost. Za poslodavca to znači da dobija maksimum od investicije u softver, ojačavajući sopstvenu konkurentnost.

Kako se priprema za Autodesk sertifikaciju?

Pripreme za dobijanje Autodesk sertifikacije odvijaju se samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje Autodesk sertifikacije na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika