256 LeftBook Your Seat

O osnivaču

o-osnivacu

O LINK EDUCATIONAL ALLIANCE

Kompanija koja pomera granice u obrazovanju

LINK educational Alliance je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje u više zemalja: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Ukrajini, Republici Moldaviji i Sjedinjenim Američkim Državama, a putem učenja na daljinu LINK educational Alliance okuplja polaznike iz više od 120 zemalja sveta.

Jedinstvena metoda učenja koju je razvio LINK educational Alliance, osnivač LINK Examinations Institute, takozvana je „arhitektura saznanja”, koja pomaže u sticanju i usavršavanju znanja iz različitih oblasti, brže i efikasnije za razliku od drugih metoda.

Internacionalnost kao dokaz uspešnosti

U okviru obrazovnog sistema LINK educational Alliance u Srbiji posluje osam obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija, Fakultet savremenih umetnosti i OKschool.

U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru. U Bosni i Hercegovini centri se nalaze u Sarajevu i Banjaluci i u okviru njih postoje ITAcademy i BusinessAcademy. LINK Academy uspešno radi i u Ukrajini, Kijevu i Lavovu, dok se sedište LINK Academy i BusinessAcademy u Moldaviji nalazi u Kišinjevu.

Priznata međunarodna partnerstva i sertifikacije

O kvalitetu LINK educational Alliance govore uspostavljena brojna partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama, kao i akreditacije od strane prestižnih obrazovno-stručnih institucija kao što su: Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Cambridge Assessment International Education, Chartered Management Institute, The Chartered Institute of Marketing, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i drugi.

Revolucija u učenju – e-Learning za lifelong learning

LINK educational Alliance, kao apsolutni lider u obrazovanju na daljinu i oblasti edukativnih aplikacija na prostoru jugoistočne i istočne Evrope i svetski pionir u razvoju edukativnih softverskih rešenja za online edukaciju, kreirao je i e-Learning sistem, koji je pomogao polaznicima širom sveta da ostvare svoje ciljeve i kreiraju život kakav žele.

Zahvaljujući programu celoživotnog obrazovanja, polaznici i studenti koji se školuju na obrazovnim institucijama LINK educational Alliance biće spremni za sve promene tokom karijere – napredovanje, promene pozicija i započinjanje novih karijera.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika