256 LeftBook Your Seat

Level 3 Certificate in Business Principles and Practice

Level 3 Certificate in Business Principles and Practice

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) duže od jednog veka je prestižni, međunarodno priznati ispitni odbor, sa više od 5.000 registrovanih LCCI centara u preko 120 zemalja širom sveta, a LINK Examinations Institute s ponosom nosi titutlu LCCI Approved Examination Centre.

LCCI pruža mogućnost ljudima da poboljšaju komercijalno i stručno sekundarno obrazovanje, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati kandidatima donose prednost prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja i profesionalna udruženja, ali im pomažu i u dolasku do lakšeg zapošljavanja u kompanijama. Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, a Level 3 Certificate in Business Principles and Practice namenjen je onima koji se bave biznisom i ekonomijom.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Level 3 Certificate in Business Principles and Practice namenjen je studentima ekonomije, biznisa i srodnih oblasti, ali i onima koji se već bave ovim profesijama.

Kada steknete ovaj sertifikat, naučićete, između ostalog, i kako funkcioniše poslovna organizacija i na koji način se utvrđuju poslovne strategije i planiranja.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Ispit traje 2 sata i 30 minuta i sastoji se od 5 pitanja, od kojih svako nosi 20 poena (ukupno 100 poena). Pitanja pokrivaju svih 5 oblasti koje je potrebno spremiti za ispit, a kandidati moraju odgovoriti na svih 5 pitanja (pitanja su u formi kratkih beležaka, dijagrama, ponuđenih odgovora, a od kandidata se može tražiti i opširniji odgovor na neko pitanje). Ako kandidat bude imao više od 50% tačnih odgovora, položio je Level 3 Certificate in Business Principles and Practice ispit. Više o načinu polaganja Level 3 Certificate in Business Principles and Practice ispita »

U proseku je potrebno od 140 do 160 časova učenja da bi se kandidat spremio za ovaj test, za koji se sprema samostalno i uz pomoć akreditovanog centra, u ovom slučaju LINK Examinations Institute.

Materijale za pripremu ispita i probne testove možete pronaći ovde.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Level 3 Certificate in Business Principles and Practice na LINK Examinations Institute možete pogledati ovde.

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika