256 LeftBook Your Seat

Level 2 Certificate in Marketing

Level 2 Certificate in Marketing

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) duže od jednog veka je prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor, sa više od 5.000 registrovanih LCCI centara u preko 120 zemalja širom sveta, a LINK Examinations Institute s ponosom nosi titulu LCCI Approved Examination Centre.

LCCI pruža mogućnost ljudima da poboljšaju komercijalno i stručno sekundarno obrazovanje, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati kandidatima donose prednost prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja i profesionalna udruženja, ali im pomažu i u dolasku do lakšeg zapošljavanja u kompanijama. Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, a Level 2 Certificate in Marketing namenjen je onima koji se bave marketingom i odnosom sa potrošačima.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Level 2 Certificate in Marketing namenjen je onima koji rade u marketingu, bez obzira na to da li je u pitanju puno ili polovično radno vreme ili volontersko iskustvo, uključujući i marketing i menadžment asistente.

Kada steknete ovaj sertifikat, naučićete, između ostalog, i kako se vrši istraživanje tržišta, koji su najbolji načini za komunikaciju u biznis okruženju, kako se digitalni mediji koriste u marketinškim kampanjama i na koji način se razvijaju odnosi sa potrošačima.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Level 2 Certificate in Marketing ispit se sastoji od pitanja koja mogu biti na zaokruživanje, dopunu ili data kao praktični primeri koji zahtevaju osmišljavanje konkretnih situacija. Da bi prošli Level 2 Certificate in Marketing ispit, kandidati moraju da polože sve kvalifikacione strukture koje on sadrži, a kojih ima ukupno 23 (raspoređene u četiri grupe). Više o načinu polaganja Level 2 Certificate in Marketing ispita »

Materijale za pripremu ispita i probne testove možete pronaći ovde.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Level 2 Certificate in Marketing na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika