256 LeftBook Your Seat

Level 2 Certificate in Business Administration sertifikat

Level 2 Certificate in Business Administration

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) više od jednog veka je prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor sa više od 5.000 registrovanih LCCI centara u preko 120 zemalja širom sveta, a LINK Examinations Institute s ponosom nosi titulu LCCI Approved Examination Centre.

LCCI pruža mogućnost ljudima da poboljšaju komercijalno i stručno sekundarno obrazovanje, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati kandidatima donose prednost prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja i profesionalna udruženja, ali im pomažu i u dolasku do lakšeg zapošljavanja u kompanijama. Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, a Level 2 Certificate in Business Administration namenjen je onima koji se bave biznisom.

 

Koje ćete oblasti savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Level 2 Certificate in Business Administration namenjen je svima koji rade u administrativnim poslovima ili tek u njih žele da zakorače.

Kada steknete ovaj sertifikat, savladaćete, između ostalog, i osnove administracije, organizacije, biznisa i komunikacije u biznis okruženju.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Level 2 Certificate in Business Administration ispit traje 2 sata i sastoji se od 4 pitanja koja pokrivaju 5 oblasti (struktura biznis organizacije – 15 poena, rad administratora – 20 poena, komunikacija u biznis organizaciji – 20 poena, prijem i elektronsko komuniciranje – 25 poena, biznis procedure i informacioni menadžment – 20 poena). Prvo pitanje je opširnije i zahteva pisanje pisma, beleške, emaila ili tabela, dok ostala 3 pitanja zahtevaju kratke i duge odgovore ili odabir tačnih odgovora među ponuđenima.

Za polaganje ovog ispita potrebno je da kandidat uspešno uradi 50% pitanja na testu. Više o načinu polaganja Level 2 Certificate in Business Administration ispita »

Materijale za pripremu ispita i probne testove možete pronaći ovde.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Level 2 Certificate in Business Administration na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejl-adrese office@leinstitute.org.

 

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika