256 LeftBook Your Seat

MikroTik Certified Network Associate sertifikat

MikroTik Certified Network Associate sertifikat

MikroTik je letonska kompanija osnovana još 1995. godine, koja je vrlo brzo postala jedna od najvećih u oblasti proizvodnje opreme za bežične mreže. Najveći doprinos kompanija je dala RouterOS softverom, koji je omogućio da se svaki PC pretvori u ruter sa mogućnostima kao što su firewall, VPN server, VPN klijent, kontrola protoka i bežična pristupna tačka. Danas se njen hardver i softver za internet povezivanje koriste širom sveta, jer se smatra da ih odlikuje najbolji odnos između kvaliteta i cene.

LEI je akreditovani MikroTik trening centar koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik.

Šta se dobija sticanjem MikroTik Certified Network Associate sertifikacije?

MikroTik sertifikati predstavljaju jednu od najznačajnijih potvrda znanja i veština u oblasti mrežne administracije, a znanja za koja oni garantuju smatraju se neophodnim za sve vrhunske IT stručnjake.

MikroTik Training centri predstavljaju nezavisne jedinice (kompanije ili pojedinci) koje obavljaju intenzivne treninge javnog ili privatnog tipa i pružaju mogućnost sticanja sertifikata u skladu sa standardima MikroTika. Svaki trening centar predstavlja nezavisnu akreditovanu jedinicu, za koju garantuje kompanija MikroTik.

Među korisnicima softvera i hardvera kompanije MikroTik nalaze se neke od najznačajnijih svetskih institucija i kompanija kao što su: NASA, Siemens, Ericsson, Marvell, Vodafone, HP Invent itd.

Kako se priprema za MikroTik Certified Network Associate sertifikaciju?

Pripreme za dobijanje MikroTik Certified Network Associate sertifikata odvijaju se samostalno, a sve materijale koji su potrebni za njegovu pripremu možete pronaći ovde.

Takođe, na ovom linku možete pronaći prethodne testove, koji vam mogu koristiti u pripremi.

Kada se polažu ispiti?

Termine za polaganje MikroTik Certified Network Associate sertifikata na LINK Examinations Institute možete dobiti putem imejla-adrese: office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika