Level 3 Certificate in PR

Level 3 Certificate in PR

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) je više od jednog veka prestižni, međunarodno priznat ispitni odbor sa više od 5.000 registrovanih LCCI centara u preko 120 zemalja širom sveta, a LINK Examinations Institute s ponosom nosi titutlu LCCI Approved Examination Centre.

LCCI pruža mogućnost ljudima da poboljšaju komercijalno i stručno sekundarno obrazovanje, uporedo sa unapređenjem znanja stranih jezika. LCCI sertifikati kandidatima donose prednost prilikom prijema u institucije višeg obrazovanja i profesionalna udruženja, kali im pomažu i u dolasku do lakšeg zapošljavanja u kompanijama. Sertifikati su dostupni na različitim nivoima, a Level 3 Certificate in PR sertifikat namenjen je onima koji se bave odnosom s javnošću.

 

Koje oblasti ćete savladati kada steknete ovaj sertifikat?

Level 3 Certificate in PR sertifikat namenjen je studentima odnosa s javnošću, medija i srodnih oblasti kmoji žele da unaprede svoja znanja iz specifičnih oblasti poput kriznog, finansijskog, korporativnog PR-a itd.

Kada steknete ovaj sertifikat savladaćete, između ostalog i, osnove odnosa s javnošću, naučiti kako se organizuju kampanje u ovoj oblasti, na koji način se komunicira sa medijima i javnosti i naučiti kako se ostvaruju sponzorstva.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Level3 Certificate in PR ispit traje 3 sata i sastoji se od dve sekcije pitanja (sekcija A i sekcija B). Sekcija A sadrži 2 pitanja koja su obavezna i moraju na njih odgovoriti svi kandidati. Sekcija B daje kandidatima mogućnost da izaberu 3 od 8 ponuđenih pitanja koja se rade u formi izveštaja ili memoranduma. Svako pitanje nosi po 20 poena, a za polaganje ovog ispita potrebno je da kandidat uspešno uradi 50% pitanja na testu.

Pitanja su otvorenog tipa, a kandidatima se ostavlja dovoljno prostora u okviru kog je potrebno da napišu svoje odgovore. Više o načinu polaganja Level 3 Certificate in PR ispita »

Materijale za pripremu ispita i probne testove možete pronaći ovde.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za Level 3 Certificate in PR sertifikat na LINK Examinations Institute možete dobiti putem mejla office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika