Diploma in Marketing (DipMkt)

Diploma in Marketing (DipMkt)

International Qualifications Network važi za jednu od najbrže rastućih svetskih organizacija, koja daje internacionalnu sertifikaciju u sektoru biznisa i finansija.

Kvalifikacije, veštine i znanja koje pruža IQN namenjene su menadžerima koji žele da unaprede svoje znanje u profesiji kojom se bave. LINK Examination Institute im u tome pomaže kao jedini Registered Training Centre za IQN qualifications u Srbiji, a DipMkt diploma je priznata u više od 160 zemalja sveta.

 

Koje oblasti ćete savladati kada steknete ovu diplomu?

DipMkt diploma namenjena je marketing menadžerima, studentima marketing menadžmenta, kao i svima koje interesuje ova oblast.

Sa DipMkt diplomom koju izdaje IQN naučićete kako da kreirate i pružite strategije koje su usmerene ka potrošačima, kako da se snađete u svetu biznisa i razumete svoju ciljnu grupu, njeno ponašanje i navike.

Oblasti koje ćete savladati pripremajući se za sticanje ove diplome tiču se matketing procesa, fokusa na potrošače, marketing okruženja, ponašanja kupaca, i marketing miksa (proizvoda, distribucije, promocije i cene).

Više o DipMkt diplomi možete pronaći ovde.

 

Kako se polaže ispit i kako da se pripremite za njega?

Na računaru se polače MCQ test koji sadrži pitanja posebno osmišljena od strane IQN-a, koja se polažu online. Ispit traje 60 minuta, a da biste ga  položili potrebno je da imate minimum 50% tačno urađenih pitanja. Ako ne uspete da ga položite odmah, možete to učiniti naredni put, jer ne postoji ograničen broj polaganja za sticanje DipMkt diplome.

Koliko ćete se pripremati za polaganje ispita za DipMkt diplomu zavisi od vašeg prethodnog znanja, a pripreme se obavljaju samostalno, koristeći dostupne materijale. Iz IQN-a navode da nije potrebno više od tri meseca da se dođe do ove diplome.

 

Kada se polaže ispit?

Termine za polaganje ispita za DipMkt diplomu na LINK Examinations Institute možete dobiti putem mejla office@leinstitute.org.

 

Copyright LINK Examinations Institute | Privatnost korisnika